Back to top

Thomas s’Jacob

Thomas s’Jacob is gespecialiseerd in uitbreidingen, herbestemmingen, nieuwbouw op maat en restauraties van monumenten. Hij werkt samen met aannemers, bouwkundigen en ontwerpers aan interieur en exterieur.

Ruimtelijk en oog voor detail

Zijn ontwerpen zijn ruimtelijk en open. Er is veel aandacht voor de kwaliteit en tactiliteit van materialen en de routing van een bouwwerk. Thomas s’Jacob heeft oog voor detail en past heldere concepten toe.

Interieur en exterieur

Thomas s’Jacob verzorgt niet alleen architectonische vormgeving maar ook inrichtingsontwerpen. Samen met de opdrachtgever kijkt hij naar meubels, verlichting, inbouwkasten en keukens. Hij is gespecialiseerd in de integratie van een moderne stijl in een klassieke omgeving.

Particulier en zakelijk

Zowel op de particuliere als de zakelijke markt heeft Thomas s’Jacob projecten van verschillende grootte en diverse aard voltooid. Samen met opdrachtgevers, bouwkundigen en adviseurs heeft hij een uiteenlopend portfolio opgebouwd. Van zowel het interieur als het exterieur van appartementen, villa’s, herenhuizen, vrijstaande woningen tot nieuwbouwwoningen op een vrije kavel.